## A car race is 500 miles long. If each lap is 2 miles and 50 laps have already been completed, how many more laps are left in the race?<

Question

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

## Answers ( )

Answer:200 laps left

Step-by-step explanation:50 * 2 = 100

100 miles have been completed

500 – 100 = 400

400 miles left

400 / 2 = 200

200 laps left